Fritert butterdeig fylt med krydrede poteter og erter. Medium styrke.
- Gluten
- Melk/Laktose
Frityrstekte kyllingbiter marinert i rød chili, hvitløk, ingefær, og krydder. Spicy
- Egg
Erte- og potetkake laget med urter og ulike krydder, lagt over en krydderet yoghurt blanding og minte- og chilichutney. Medium styrke
- Melk/Laktose
Friterte akkarringer først marinert i hvitløk og ingefær, deretter tilsatt chili, gurkemeie, og tørket curry blader. Toppes med tamaraind chutney. Medium styrke.
- Egg
- Bløtdyr
Grillet søtpotet, iblandet malt chili, chaat masala, sort salt og lime. Medium styrke.
- Gluten
- Melk/Laktose
Spinatblader dyppet enkeltvis i en kikert- og maismelblanding tilsatt løpstikkefrø, chili og gurkemeie før det friteres. Servert tilsatt tamarind – og mintechutny, youghurt, toppet med granateple og spisskummen. Medium styrke.
- Melk/Laktose
Benfrie kyllingstykker marinert i en blanding av koriander, minte, grønn chili og vår egenkvernede garam masala (sort pepper, nellik, kanel, kardemomme og spisskummen). Medium styrke.
Klassikeren. Benfrie kyllingstykker først marinert med ingefær og hvitløk, deretter i yoghurt med sennepsolje og ulike krydderblandinger. Spicy.
- Melk/Laktose
- Sennep
For hvitløkselskere. Benfrie kyllingstykker først marinert i en blanding av fersk grønn chili og hvitløk, deretter i youghurt og krydder. Medium styrke.
- Melk/Laktose
Paneer (indisk ost) marinert i yoghurt og ulike indiske krydder. Får følge av grillet paprika. Medium
- Melk/Laktose
Lammecarré først marinert i hvitløk og ingefær, deretter i yoghurt, sennepsolje og ulike krydder. Medium
- Melk/Laktose
- Sennep
Tigerreker først marinert med hvitløk, ingefær og malt rød chili, deretter tilsatt yoghurt, gurkemeie, og vår egenkvernede garam masala (sort pepper, nellik, kanel, kardemomme og spisskummen). Medium styrke.
- Melk/Laktose
- Skalldyr
Kylling kokt i en aromatisk kryddersaus med nøtter og fløte. Mild styrke.
- Melk/Laktose
- Nøtter
Grillet kyllingbiter tilberedt i tomat- og løksaus bestående av fløte, nøtter, krydder og smør. Medium styrke.
- Melk/Laktose
- Nøtter
Skiver av lam, marinert i hvitløk, ingefær og chili, deretter kokt i en blandning av løk, sennepsolje, og hele krydder slik som laurbærblad, kardemomme, kanelbark og svart pepper. Medium styrke.
- Melk/Laktose
- Sennep
Tigerreker pannestekt i løk- og tomatsaus tilsatt chetinad masala(karriblader, kokkos, svart pepper, tørket chili, stjerneanis og kanel. Spicy.
- Skalldyr
Baby auberginer pannestekt med nigellafrø og spisskummen i løk- og tomatsaus, tilsatt fersk koriander og lime juice. Spicy
Potetterninger pannestekt med bokhornskløver, spisskummen, garam masala. Medium styrke.
Paneer (indisk ost) tilberedt med fersk spinat, hvitløk, urter og krydder. Medium styrke.
- Melk/Laktose
Brød laget med hvete, gjær, yoghurt og egg.
- Gluten
- Melk/Laktose
- Egg
- Gluten
- Melk/Laktose
- Egg
- Nøtter
Brød laget med grovmel og lagvis med smør.
- Gluten
Frityrstekt linsemel med spisskummen. Serveres med raita og løksalsa.
- Melk/Laktose