Eat something good today.

 

Etter mer enn 15 års virksomhet, har Roomservice etablert seg som en unik leverandør innen gourmetcatering i Oslo.

Der andre leverer overtidsmat; pizza og halvfabrikata «kinamat» fra store «felleskjøkken», er det unike med Roomservice at maten er laget av profesjonelle kokker i et etablert restaurantkjøkken. Ingen pre-fabrikering eller snarveier, men retter fra restaurantmenyen tilberedt fra bunnen av - som om du er gjest i restauranten. Gode råvarer, lidenskap til bra mat og tilberedning av rettene umiddelbart etter at du har bestilt - levert på jobben eller hjem til deg.

Catering

Roomservice leverer cateringmat og enkeltretter fra anerkjente restauranter i Oslo sentrum, primært overtidsmat til næringslivet i Oslo-området, men også hjem til privatpersoner, middag eller selskapsmat.

Du bestiller, og så starter tilberedningen: Roomservice ringer inn bestillingen til samarbeidende restauranter, der maten lages av de samme kokkene og på samme måten som de gjør i selve restauranten. Deretter pakkes maten ned i spesialforpakninger som ivaretar både kvalitet og temperatur på mat og tilbehør. Deretter hentes den av en av Roomservices sjåfører og bringes ut til kunden. I en travel hverdag på jobb og hjemme, er det deilig å kunne unne seg skikkelig mat som gir energi og en god matopplevelse i stedet for å «hive i seg en pizza». Flere og flere arbeidsgivere innser også at det beste for å motivere medarbeiderne til en ekstra innsats, er åtilby ordentlig mat på jobben! Stadig flere bedrifter og privatpersoner oppdager vårt spennende tilbud og nyter restaurantmat på kontorpulten, i møterommet eller hjemme etter endt arbeidsdag.

Skal du ha selskap hjemme, kan Roomservice dessuten tilby lekre cateringmenyer som blir levert hjem til deg; ulike typer koldtbord, smørbrød, snitter og festmiddager til store og småanledninger. Vi samarbeider med våre internasjonale kjøkkensjefer og kan love et fristende innhold av høy kvalitet hver gang.

Roomservice har bygget opp en egen distribusjon som består av ni biler.

Vil du virkelig imponere og slå på stortromma, kan Roomservice også levere mat til der du måtte befinne deg, på hytta, i fjellet eller ved sjøen - med helikopter!

Roomservice - gjør at du kan nyte restaurantmat hvor du enn måtte være… Slik at du får en god følelse i magen og økt velvære…