Åpningstider

Mandag - søndag: 16:00 - 21:00

Oriental Restaurant

Les mer om Oriental Restaurant
Print meny
Forretter
Minivårruller Nr 1108

Sprøstekte vårruller med svinekjøtt. Inneholder også risnudler, shiitake sopp, aspargesbønner, grønnsaker og asiatisk krydder.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Soya
  • Nøtter
  • Skalldyr
  • Fisk
  • Sesam
109 kr
Dim Sum Kurv Nr 1103

Består av 2 stk. Ha Gau (fylt med reker) og 2 stk. Siu Mai (fylt med hakket svinekjøtt og reker). Serveres dampkokt med chili soyasaus.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Melk/Laktose
  • Egg
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sesam
129 kr
Thai biffsalat Nr 1179

Lettstekt indrefilet av okse i tynnskiver med en frisk thai vinaigrette som smaksatt med lime, fiskesaus, chili, vårløk og sesamfrø.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Fisk
  • Sesam
149 kr
Dim sum tallerken (5 typer) Nr 1150

Består av fritert mini vårruller, dampet Ha Gau, fritert Kow Choi Gau, dampet Siu Mai og fritert Tja Fan Koh. Serveres med sennep chilisaus, søt chilisaus og soya chilisaus.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Melk/Laktose
  • Soya
  • Egg
  • Nøtter
  • Skalldyr
  • Fisk
  • Selleri
  • Sesam
  • Sennep
176 kr
Grillet kamskjell Nr 1104

Grillet kamskjell, marinert med soyasaus, sake og mirin. Serveres med asparges.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Skalldyr
105 kr
Tja Fan Koh Nr 1102

Fritert innbakt scampi, svinekjøtt og koriander. Serveres med sennep chilisaus.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Melk/Laktose
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sennep
  • Selleri
  • Sesam
109 kr
Thai La Ha Nr 1177

Pannestekt kongerekespyd marinert med thai-karri, lime og hakket fersk chili. Serveres med sjøgress, papaya, mango, sesamfrø og en søt chilisaus.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Skalldyr
  • Fisk
  • Sesam
115 kr
Kow Choi Gau Nr 1106

Fritert aromatisk kinesisk gressløk med scampi og svinekjøtt. Serveres med senneps chilisaus.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Melk/Laktose
  • Egg
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sesam
99 kr
Rekechips Nr 11201

En pose rekechips med søt chili-dip.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Skalldyr
49 kr
Cashewnøtter Nr 11202

Inneholder allergener: Allergener:
  • Nøtter
49 kr
Suppe
Beijing Tong Nr 1109

Szechuan suppe med kyllingkjøtt og assortert shiitake sopp.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Egg
  • Soya
  • Sesam
109 kr
Kimchi skalldyrsuppe Nr 1110

Koreansk suppe med kongereke, kamskjell, blåskjell og tofu. Tilsmakt med kimchi og litt sterk.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Skalldyr
  • Fisk
  • Soya
113 kr
Hovedretter
Buddha Pot (vegetar) Nr 1138

Wokstekte sesongens grønnsaker og tofu, serveres med Szechuan chilisaus som inneholder hvitløk og ingefær. Retten er spicy.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Soya
  • Nøtter
  • Skalldyr
  • Sesam
227 kr
Gu Lou Yuk Nr 1134

Sprøstekt svinekjøtt, serveres med paprika, mango, ananas og løk i klassisk Szechuan vineddiksaus med tørket chili.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Soya
  • Sesam
259 kr
Hak Chiu Ao Lau Nr 1129

Marinert indrefilet av okse i skiver, mørnet og panneristet på Hong Kong vis. Serveres med shiitake sopp, paprika, aspargesbønner, løk, vårløk og babymais. Sausen består av sort pepper, soyabønnesaus, barbeque pastasaus og worchester saus.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Soya
  • Nøtter
  • Skalldyr
  • Sesam
279 kr
Kylling Gong Bao Nr 1112

Kylling med cashewnøtter a lá Szechuan.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Nøtter
  • Soya
  • Sesam
259 kr
Malaysisk lammefilét Nr 1114

Woket lammefilét i en saus laget av karri, kokosmelk og peanøttsaus.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Soya
  • Nøtter
  • Sesam
259 kr
Oriental Crispy Duck (for 2 personer) Nr 1145

Husets soyabraiserte and med kinesiske aromatiske krydder. Serveres sprøstekt og fordelt med tilbehør som pannekaker, agurk, vårløk og en hjemmelaget Hoisin saus (kald).

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Soya
  • Nøtter
  • Skalldyr
  • Sesam
429 kr
Pang Pang biff Nr 1118

Biffstrimler, vårløk, paprika og løk i en søtlig soyabønnesaus.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Soya
  • Sesam
239 kr
Sa Cha Sam Sin Nr 1121

Kongekrabbe, scampi, kamskjell, grønnskjell, shiitake sopp, østerssopp, og grønnsaksterninger. Serveres med en barbeque pastasaus og soyabønnesaus.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Skalldyr
  • Nøtter
  • Fisk
  • Sesam
289 kr
Wok-braisert sjømat og indrefilét Nr 1116

Indrefilét av okse i skiver, kongereker og kamskjell. Wokes med snapes og steinsopp i en chili-tomatsaus basert på en blanding av tom yum saus og kinesiske urter.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sesam
289 kr
Sa Cha Biff Nr 1115

Wokstekt biffstrimler med paprika, sukker snaps, gulrot, løk og vårløk i en Kinesisk barbequesaus med chili og tørkede reker.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Soya
  • Nøtter
  • Skalldyr
  • Fisk
  • Sesam
239 kr
Havets opplevelser Nr 1120

Steinbitfilet, kongekrabbe, kamskjell, kongereker, kongeøsterssopp, shiitake sopp, østerssopp, og assorterte grønnsaker wokkes i en lun asiatisk chilisaus.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Soya
  • Skalldyr
  • Fisk
  • Sesam
329 kr
Kam-kon-pot Nr 1136

Scampi, lam, biff, kylling og grønnsaker a lá Szechuan. Serveres med saus laget av Szechuan pasta og soyabønnesaus.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Nøtter
  • Soya
  • Skalldyr
  • Sesam
269 kr
Ra Dou Chi Ap Pin Nr 1119

Wokstekt andebryst i skiver med kongeøsterssopp, sukker snapes, squash, løk og paprika i en chili svartbønnesaus.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Soya
  • Sesam
289 kr
Hoi Wong Ap Pin Nr 1126

And woket med kongekrabbe, scampi, kamskjell, shiitake sopp, østerssopp og grønnsaksterninger i en søt soyabønnesaus.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sesam
279 kr
Oriental Lung Ha Ao Lau Nr 1127

1/2 kanadisk hummer wokstekt med marinert indrefilét av okse i skiver, kongereker, kamskjell, kongeøsterssopp, grønn asparges og grønnsaksterninger. Lages i en sataysaus basert på Trien-Chau saus, østens basilikum og barbequesaus tilsmakt med kinesisk soyabønneost.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Nøtter
  • Soya
  • Skalldyr
  • Sesam
329 kr
Dessert
Fritert banan og ananas Nr 1140

Serveres med vaniljeis og frukter.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Egg
  • Melk/Laktose
  • Nøtter
109 kr