Hovedretter
Buddha Pot (vegetar) Nr 1138

Wokstekte sesongens grønnsaker og tofu, serveres med Szechuan chilisaus som inneholder hvitløk og ingefær. Retten er spicy.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Soya
  • Nøtter
  • Skalldyr
  • Sesam
227 kr
Gu Lou Yuk Nr 1134

Sprøstekt svinekjøtt, serveres med paprika, mango, ananas og løk i klassisk Szechuan vineddiksaus med tørket chili.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Soya
  • Sesam
259 kr
Hak Chiu Ao Lau Nr 1129

Marinert indrefilet av okse i skiver, mørnet og panneristet på Hong Kong vis. Serveres med shiitake sopp, paprika, aspargesbønner, løk, vårløk og babymais. Sausen består av sort pepper, soyabønnesaus, barbeque pastasaus og worchester saus.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Soya
  • Nøtter
  • Skalldyr
  • Sesam
279 kr
Kylling Gong Bao Nr 1112

Kylling med cashewnøtter a lá Szechuan.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Nøtter
  • Soya
  • Sesam
259 kr
Malaysisk lammefilét Nr 1114

Woket lammefilét i en saus laget av karri, kokosmelk og peanøttsaus.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Soya
  • Nøtter
  • Sesam
259 kr
Oriental Crispy Duck (for 2 personer) Nr 1145

Husets soyabraiserte and med kinesiske aromatiske krydder. Serveres sprøstekt og fordelt med tilbehør som pannekaker, agurk, vårløk og en hjemmelaget Hoisin saus (kald).

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Soya
  • Nøtter
  • Skalldyr
  • Sesam
429 kr
Pang Pang biff Nr 1118

Biffstrimler, vårløk, paprika og løk i en søtlig soyabønnesaus.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Soya
  • Sesam
239 kr
Sa Cha Sam Sin Nr 1121

Kongekrabbe, scampi, kamskjell, grønnskjell, shiitake sopp, østerssopp, og grønnsaksterninger. Serveres med en barbeque pastasaus og soyabønnesaus.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Skalldyr
  • Nøtter
  • Fisk
  • Sesam
289 kr
Wok-braisert sjømat og indrefilét Nr 1116

Indrefilét av okse i skiver, kongereker og kamskjell. Wokes med snapes og steinsopp i en chili-tomatsaus basert på en blanding av tom yum saus og kinesiske urter.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sesam
289 kr
Sa Cha Biff Nr 1115

Wokstekt biffstrimler med paprika, sukker snaps, gulrot, løk og vårløk i en Kinesisk barbequesaus med chili og tørkede reker.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Soya
  • Nøtter
  • Skalldyr
  • Fisk
  • Sesam
239 kr
Havets opplevelser Nr 1120

Steinbitfilet, kongekrabbe, kamskjell, kongereker, kongeøsterssopp, shiitake sopp, østerssopp, og assorterte grønnsaker wokkes i en lun asiatisk chilisaus.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Soya
  • Skalldyr
  • Fisk
  • Sesam
329 kr
Kam-kon-pot Nr 1136

Scampi, lam, biff, kylling og grønnsaker a lá Szechuan. Serveres med saus laget av Szechuan pasta og soyabønnesaus.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Nøtter
  • Soya
  • Skalldyr
  • Sesam
269 kr
Ra Dou Chi Ap Pin Nr 1119

Wokstekt andebryst i skiver med kongeøsterssopp, sukker snapes, squash, løk og paprika i en chili svartbønnesaus.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Soya
  • Sesam
289 kr
Hoi Wong Ap Pin Nr 1126

And woket med kongekrabbe, scampi, kamskjell, shiitake sopp, østerssopp og grønnsaksterninger i en søt soyabønnesaus.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sesam
279 kr
Oriental Lung Ha Ao Lau Nr 1127

1/2 kanadisk hummer wokstekt med marinert indrefilét av okse i skiver, kongereker, kamskjell, kongeøsterssopp, grønn asparges og grønnsaksterninger. Lages i en sataysaus basert på Trien-Chau saus, østens basilikum og barbequesaus tilsmakt med kinesisk soyabønneost.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Nøtter
  • Soya
  • Skalldyr
  • Sesam
329 kr