Secondi di carne e pesce
Filetto di Manzo con foie gras Nr 5121

Indrefilet (ca. 220 gram) fra okse med rødt og grønt pepper, poteter, grønnsaker, andeleverpaté & peppersaus

Inneholder allergener: Allergener:
  • Melk/Laktose
  • Sulfitter
399 kr
Carré d'Agnello Nr 5120

Lammecarré med Barolo rødvins saus, fløtegratinerte poteter & grønsaker

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Melk/Laktose
  • Nøtter
399 kr
Costata di Manzo ai funghi Nr 5122

Entrecôte med trøffel og skogsoppsaus. Serveres med poteter.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Melk/Laktose
  • Sulfitter
399 kr
Saltimbocca Nr 5119

Kalvefilét med parmaskinke, salvie, spinat og stekte poteter.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Skalldyr
  • Fisk
  • Sulfitter
  • Melk/Laktose
349 kr
Pollo alla Cacciatore Nr 5130

Fylt kyllingfilét med chèvre og spinat. Serveres med risotto.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Melk/Laktose
  • Gluten
  • Fisk
  • Egg
  • Skalldyr
289 kr