Secondi di carne e pesce
Filetto di Manzo con foie gras Nr 5121

Indrefilet (ca. 220 gram) fra okse med rødt og grønt pepper, poteter, grønnsaker, andeleverpaté & peppersaus

Inneholder allergener: Allergener:
  • Melk/Laktose
  • Sulfitter
399 kr
Tagliata di Manzo ai funghi Nr 5122

Entrecóte med trøffelpasta, grønnsaker, poteter og skogsoppsaus.

Inneholder allergener: Allergener:
  • Melk/Laktose
  • Sulfitter
  • Gluten
399 kr
Coda di rospo Nr 5118

Breiflabb, scampi, grønnsaker, poteter, cherrytomater & hvitvinssmør

Inneholder allergener: Allergener:
  • Melk/Laktose
  • Skalldyr
  • Fisk
  • Sulfitter
349 kr
Carré d'Agnello Nr 5120

Lammecarré med Barolo rødvins saus, fløtegratinerte poteter & grønsaker

Inneholder allergener: Allergener:
  • Gluten
  • Melk/Laktose
  • Nøtter
399 kr